Lähde vaikuttamaan ja ehdolle Kristillisdemokraattien riveissä!

Kuntavaalit käydään ensi vuoden huhtikuussa. Valtuustoihin tarvitaan ihmisiä, jotka ymmärtävät kotikuntansa vastuullisen kehittämisen. On huolehdittava tavoitteiden ja talouden tasapainosta, ja asioita on uskallettava laittaa tärkeysjärjestykseen.

Tekeillä olevan sote-uudistuksen myötä kuntien tehtävät osin muuttuvat, ja vero- ja valtionosuuspolitiikka menee uusiksi. Aktiivinen elinkeinopolitiikka on tärkeää verotulojen ja työpaikkojen turvaamiseksi.

Arvokas arki kuuluu jokaiselle. Peruspalveluja toteuttavista kuntien työntekijöistä on pidettävä huolta, jotta he jaksavat työssään. Palvelun laatu ja ihmisarvoinen hoito ja tuki korostuvat etenkin lasten, vanhusten ja vammaisten hoidossa. Kristillisdemokraatit haluavat turvallisen tulevaisuuden ja kestävän arvoperustan myös jälkipolvillemme.

Jos tunnistat kristillisen arvopohjan omaksesi ja haluat näyttää väriä, lähde mukaan vaalitalkoisiin! Me uskomme, että kristillisdemokraattisille arvoille ja ihmiskäsitykselle pohjautuvalle politiikalle löytyy suomalaisten keskuudessa vankkaa tukea, kunhan luottamustehtäviin tehtäviin on tarjolla ihmisiä, jotka niiden puolesta haluavat tehdä työtä.

Lisätietoja ehdokkuuteen ja Kristillisdemokraattien linjaan liittyen löydät www.kd.fi. Kerro kiinnostuksestasi lähteä ehdokkaaksi laittamalla sähköpostia tai soittamalla Lohjan seudun KD-osaston vastuunkantajille. Yhteystietoja löydät sivulta www.kdlohja.net