Mitä jos lähtisit ehdolle kuntavaaleihin 2021!

Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho:

”Kuntavaaleissa voidaan menestyä vain täysillä listoilla, ja kun joku haluaa äänestää perussuomalaisia, tulee meillä olla hänelle sopiva ehdokas jokaisessa kaupungissa ja kunnassa.”

”Ehdokkaaksi tarvitaan tavallisia ihmisiä ja erilaisia ihmisiä, nuoria, vanhoja, miehiä, naisia, duunareita ja yrittäjiä, sekä kaikkea tältä väliltä”.

”Ehdokkaaksi tarvitaan ehkä juuri sinua”

Lue lisää Perussuomalaisten sivulta. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan Lohjan Seudun Perussuomalaiset ry:n puheenjohtaja Merja Nevalaiseen p. 040 839 8962, niin jutellaan asiasta.

Ryhdy kuntapäättäjäksi

Suuresta osasta oman kotipaikkasi asioista päättää yleisillä vaaleilla valittu kunnanvaltuusto. Kunnanvaltuustossa olevat henkilöt ovat aktiivisia kuntalaisia, jotka haluavat päästä vaikuttamaan arkipäivän asioihin omassa lähiympäris-tössään. Me perussuomalaisissa tiedämme, että asiat eivät muutu itsekseen, vaan niille täytyy tehdä jotain.

Oletko kiinnostunut oman asuinalueesi asioista tai mietitkö niiden kehittämistä? Onko lapsesi koulutie turvallinen tai onko lähikou-lu enää kohta olemassa, mihin kunnassasi voisi rakentaa liiketiloja tai asuntoja, mihin ihmisiltä kerättyjä verovaroja pitäisi kunnassasi käyttää, onko alueellasi leikkipuisto, entä kirjasto?

Varsinainen vaalipäivä on sunnuntaina 18.4.2021 mutta matkalle sattuu muitakin tärkeitä ajankohtia. Ehdokkaan kannalta tärkeimpiä päiviä ovat:

18.10.2020

Puoli vuotta vaalipäivään, vaalirahoituksen kannalta tärkeä päivämäärä.

9.3.2021

Päivä, jolloin perussuomalaisten paikallisyhdistys viimeistään lyö ehdokaslistan nimet lukkoon.

18.3.2021

Ehdokaslistat vahvistetaan, joka tarkoittaa ehdokkaalle, että saa ehdokasnumeron.

7.4.2021

Ennakkoäänestys alkaa Suomessa.

13.4.2021

Ennakkoäänestys päättyy Suomessa.

18.4.2021 Vaalipäivä.