Virkistä asiakkaitasi juomapullolla – nyt myös painatuksella!

Juomapullot ovat erittäin miellyttäviä yrityslahjoja. Ne ovat käytännöllisiä ja ne kulkevat kätevästi arjessa mukana. Yritys voi saada hyvää näkyvyyttä juomapullosta, johon painettu yrityksen logo. 

Juomapullot ovat monelle arjen vakiovaruste. Ne kulkevat mukana toimistolle ja kuntosalille. Lisäksi niitä kuljetetaan mukana esimerkiksi kesäisenä kaupunkipäivänä. Kun treenaat, muista ottaa mukaan painatuksella varustettu juomapullo ja levitä tietoisuutta mainostamastasi yrityksestä. 

Juomapullo painatuksella

Juomapullo on erittäin oivallinen yrityslahja, johon voi painattaa yrityksen logon. Yritys voi saada tällöin hyvää näkyvyyttä ja suotuisia mielikuvia asiakkaiden silmissä. Juomapullo yhdistetään usein aktiiviseen elämäntyyliin, jossa liikutaan ja noudatetaan hyviä elintapoja. 

Kun yrityksen logo liitetään tällaiseen elämäntyyliin, voi se rakentaa suotuisaa mielikuvaa sidosryhmien edessä. Sidosryhmiä voi olla esimerkiksi yrityksen asiakkaat, työntekijät ja tavarantoimittajat. Niille kaikille voi periaatteessa antaa lahjaksi juomapullon, johon painaa yrityksen logo. 

Axon Profil tarjoaa juomapulloja eri tarpeisiin 

Axon Profil on kokenut yrityslahjojen tarjoaja, jonka verkkokaupassa myydään lukuisia erilaisia mainoslahjoja. Mainoslahjoja voi tilata eri tilaisuuksiin ja tarkoituksiin ja niitä voi antaa yrityksen eri sidosryhmille. 

Suosittuja mainoslahjoja on esimerkiksi vaatteet ja asusteet, kynät ja kahvimukit. Axon Profilelta löytää näitä kaikkia usealla variaatioilla ja paljon muutakin. Juomapullot ovat oma kategoriansa ja niihin voi painaa yrityksen haluaman logon tai tekstin. Se on erinomainen tapa lisätä näkyvyyttä ja markkinoida yritystä suotuisalla tavalla. 

Juomapulloja löytyy lukuisia erilaisia, joista voi valita tilanteeseen oman suosikkinsa. Axon Profil tarjoaa valikoimassaan esimerkiksi metallisia, muovisia ja lasisia juomapulloja. Kestävä kehitys on otettu huomioon ja voit halutessasi tilata suuresta valikoimasta ympäristöystävällisiä vesipulloja. Näihin voi niin ikää painattaa oman logonsa näkyvästi. 

Eri kokoja, eri malleja

Juomapullot painatuksella on erittäin suosittu liikelahja Axon Profilella. Se tunnetaan klassisena mainostuotteena, jonka suosio näyttää jatkuvan. Sillä on suhteellisen edullinen hinta, mikä tekee siitä mainion ja pitkäkestoisen mainoslahjan. 

Juomapulloksi voi valita urheilullisen version, joka antaa yrityksestä sporttisen ja menevän mielikuvan. Ne sopivat hyvin lahjoiksi tai myyntituotteiksi urheilualan yrityksille, jotka toimivat kuntoilun ja liikunnallisen elämäntapojen parissa. Ne voivat olla myös oivallinen valinta urheilullisissa tapahtumissa, jossa yritys on aktiivisesti mukana. 

Juomapulloja voi tilata omalla logolla ja niitä on mahdollista hankkia sekä omaan käyttöön että jakaa yrityksen ulkopuolelle. Silloin juomapullot voivat toimia hyvinä kannatus- ja varainkeruutuotteina. 

Tällä hetkellä vallitsee vahva fitness- ja kuntoilubuumi, jonka ansiosta sporttiset juomapullot ovat haluttuja mainoslahjoja. Urheilullinen juomapullo tuo yleisön edessä myönteisiä mielikuvia, jotka liitetään hyvinvoivaan elämään. Tämä korostuu erityisesti silloin, kun pulloa käytetään innokkaasti lenkeillä ja kuntosaleilla. 

Painatus eri menetelmillä

Axon Profileen voi tilata tapauksesta riippuen painatuksen tai kaiverruksen juomapulloon. Tämän lisäksi moniin metalli- ja alumiinipulloihin voi hankkia laserkaiverruksen. Se antaa kestävän ja arvokkaan mielikuvan. Se on kestävä valinta, koska se ei kulu pois. 

Neliväripainatus on toinen suosittu tapa painaa yrityksen logo juomapulloon. Tällä tavalla pulloon voidaan lisätä monivärisiä kuvioita, jotka näkyvät jopa valokuvalaatuisena. Tällaisissa kuvapainatuksessa on myös erittäin suuri painoala.