Koko Lohjan puolue

Keskusta on toiminut päättyvän valtuustokauden viiden valtuutetun tiiviinä ryhmänä. Ryhmällämme on ollut edustus kaikissa keskeisissä toimielimissä. Lohjalaisittain keskisuurena puolueena toimiminen vaatii tiivistä yhteistyötä oman ryhmän kesken ja kaikkien muiden ryhmien kanssa.

Olemme pyrkineet siihen, että jokaisen luottamushenkilön vahvuudet ja osaaminen pääsee parhaaseen käyttöön. Rakennamme siltoja kaikkiin suuntiin, niin viranhaltijoihin kuin muihin luottamushenkilöihin avoimesti aina asiasta riippuen. Pidämme kuitenkin tärkeänä vapautta omaan mielipiteeseen ja ryhmäkuria meillä ei ole ollut, eikä tule. Elävä kansanliike kestää avointa keskustelua ja mielipiteiden kirjoa.

Asioiden suhteen Keskusta on toiminut aktiivisesti vanhusten hoidon ja omaishoidon kehittämiseksi. Lasten ja nuorten palvelut ovat aina Keskustan ydinasioita, joita haluamme tuottaa mahdollisimman lähellä kuntalaisia. Keskusta on puolustanut lähikouluja ja puolustaa jatkossakin. Rakentamisen laatu ja hyvä sisäilma on meille tärkeää. Alueellisesti Keskusta toimii reuna-alueiden sydänäänenä ja puolustaa asumisen vapautta. Näemme Lohjan laajan maaseudun voimavarana ja vahvuutena.

Tulevana kesänä lohjalaisten ylpeyden aiheena ovat asuntomessut. Asuntomessuidea lähti liikkeelle Keskustan ryhmän tekemästä aloitteesta. Ryhmän puolesta sen teki valtuutettu Markku Lehtonen ja siihen liittyivät laajasti mukaan muut puolueet. Asuntomessut ovat hyvä esimerkki rohkeasta politiikasta ja rakentavasta yhteistyöstä, jota lohjalainen päätöksenteko tällä hetkellä kaipaa. Keskusta on tähän aina valmis.

Keskusta lähtee vaaleihin asiantuntevalla ja alueellisesti kattavalla 27 ehdokkaan listalla ja olemme valmiita tekemään tinkimätöntä työtä koko Lohjan puolesta. Sydämemme ei syki vasemmalla eikä oikealla, vaan ihan siinä keskellä. Kaikkien lohjalaisten parhaaksi.

Päivi Alanne

Kunnallisjärjestön puheenjohtaja

kaupunginvaltuutettu

kaupunginhallituksen jäsen