Unelmasta alkusysäys asuntomessuille

Tulevaisuuden toiveet ja unelmat, rakentavat tänään parempaa huomista. Olkoon se pieni tai valtavan suuri, mutta aina se on ihmisen kokoinen. Tulevaisuudentutkimuksen uranuurtaja Fred Polak on sanonut, että yhteiskunnat säilyttävät elinvoimansa vain niin pitkään kuin ne säilyttävät kykynsä kuvitella positiivinen tulevaisuus. Jos unelmat häviävät, on koko tulevaisuus vaarassa. Näin Sitran yliasiamies Mikko Kosonen bloggasi 2019, kuinka oikeassa hän oli tässä ajassa.

Unelmat ajavat meitä ja yhteiskuntaa eteenpäin. Aikoinaan Karjalohjalaisen kuntapoliitikon Markku Lehtosen unelmana oli asuntomessut. Valtuustoaloitteen kautta tämä unelma esiteltiin kaupunginvaltuustolle. Aloite sai kannatusta, se innosti monia ja sitä lähdettiin edistämään. Tämän aloitteen myötä kesällä järjestetään asuntomessut Lohjan Hiidensalmessa.

Asuntomessujen kävijämäärä on valtava.  Käsillä on tuhannen taalan paikka unelmoida isosti. Tartu tilaisuuteen. Lohjan kaupunki on ollut mahdollistajana mm LohjaShoppYn kautta. Myymälässä jokainen Lohjan yrittäjä, pieni tai suuri, pääsee osallistumaan asuntomessujen tarjoamaan tilaisuuteen myymään tai kasvattamaan yritystään.

Asuntomessutapahtuma tarjoaa kokonaisvaltaisen paikan alueen yrityksille tulla nähdyksi. Voit saada uusia asiakkuuksia ja luoda pitkäaikaisia myyntisuhteita ja luoda Lohjan alueelle menestystä ja työpaikkoja. Mukana Lohjan kaupungin lisäksi alueen yrittäjäjärjestöt Lohjan Yrittäjät, Karjalohja-Sammatti yrittäjät ja Virkkalan yrittäjät.

Politiikkaan tarttuminen on rohkeutta unelmoida muutoksesta ja uudesta tulevaisuudesta. Lohjalla on otollinen maaperä lähteä toteuttamaan omaa rakennelmaa asumisen, elämisen ja yrittämisen äärellä.

Näe unelma valmiina, huomisessa ja osana arkea. Lähde mukaan. Äänestämällä kunnallisvaaleissa voi vaikuttaa, sillä Lohjalla unelmat voivat käydä toteen.

Anu-Maria Sandelin, yrittäjä